Μάθετε τα μυστικά των φυσικών χυμών - JOIN juice bars
Μάθετε τα μυστικά των φυσικών χυμών

Είναι χρωματιστοί, λαχταριστοί, εύγευστοι και γεμάτοι πολύτιμες βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες και φυτικές ίνες! Οι φυσικοί χυμοί μας χαρίζουν ενέργεια καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας προσφέροντας στον οργανισμό μας ευεξία.

Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, τα φρούτα και τα λαχανικά βοηθούν στην σωστή τροφοδοσία του οργανισμού μας με απαραίτητες θρεπτικές ουσίες για την ομαλή και ισορροπημένη λειτουργία του.

Πάμε να δούμε τα μυστικά των φυσικών χυμών!

Μεγάλη θρεπτική αξία
Οι φυσικοί χυμοί φρούτων αποτελούν ιδιαίτερα θρεπτικά τρόφιμα, δεδομένης της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε μακροθρεπτικά και μικροθρεπτικά συστατικά. Οι υδατάνθρακες, το βασικό θρεπτικό συστατικό των χυμών, αποτελούν το βασικό καύσιμο για τον οργανισμό. Είναι η βασική πηγή άμεσα διαθέσιμης ενέργειας για τον οργανισμό, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν το μοναδικό θρεπτικό συστατικό που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο εγκέφαλος.

Αποτοξίνωση του σώματος
Πίνοντας χυμό βοηθάτε το σώμα σας να απαλλαγεί από περιττές ουσίες. Οι χυμοί μας παρέχουν τις απαραίτητες ουσίες όπως μέταλλα και θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα μας για να απαλλαγεί από τις τοξίνες στο ήπαρ, του παχέος εντέρου και άλλων οργάνων.

Ενέργεια και τόνωση
Πίεση, τρέξιμο, άχγος και στρες μειώνουν τους ρυθμούς του σώματός μας. Λόγω των φυσικών σακχάρων που περιέχονται στα φρούτα, γνωστά και ως υδατάνθρακες, οι χυμοί τονώνουν και δίνουν ενέργεια στο σώμα μας.

Το μυαλό δουλεύει πιο σωστά
Αν νιώθετε κουρασμένοι και αισθάνεστε το μυαλό σας γεμάτο και βαρύ, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να κάνετε το μυαλό σας να δουλεύει πιο σωστά είναι οι πράσινοι χυμοί. Δρουν άμεσα και θα εκπλαγείτε από το πόσο καλά θα αισθάνεστε μετά την κατανάλωση.

Ενυδάτωση του σώματος
Πρέπει να μάθουμε να καταναλώνουμε άφθονα φρούτα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πολλές φορές όμως λόγω της έντασης και του φόρτου εργασίας αυτό είναι αδύνατο. Έτσι ένας χυμός λαχανικών ή φρούτων είναι πολύ πλούσιος σε υγρά και βοηθά στην καλύτερη λειτουργία του σώματος μας. Κάθε ποτήρι χυμού αυξάνει την ημερήσια πρόσληψη υγρών.

Καλύτερος ύπνος
Μετά από μια γεμάτη μέρα ο ύπνος είναι ιδιαίτερα σημαντικός διότι επαναφέρει την ισορροπία στον οργανισμό μας. Ένα ποτήρι φυσικού χυμού μας βοηθά να κάνουμε καλύτερο ύπνο και να ξεκουράσουμε το σώμα μας.

JOIN juice bars
Στύβουμε καθημερινά το μυαλό μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες και νέα που αφορούν την διατροφή σας και τον τρόπο ζωής!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *