Ψάχνουμε τον επόμενο Juicer! Μήπως είσαι εσύ;
Ψάχνουμε τον επόμενο Juicer! Μήπως είσαι εσύ;

Τα JOIN juice bars αναζητούν νέους συνεργάτες για τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης. Θέλεις να γίνεις και εσύ μέλος της πιο wow ομάδας της πόλης;

Τι είναι τα JOIN juice bars;

Είναι μια φρέσκια ιδέα που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη, μία πόλη που φημίζεται για τις πρωτοποριακές ιδέες της και μεταπήδησε στην Αθήνα. Το κόνσεπτ τους δίνει χρώμα και φρεσκάδα στο σύγχρονο αστικό τοπίο και φέρνει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, πιο δραστήριο και πιο χαρούμενο.

Σε ένα fun και φιλικό περιβάλλον θα κάνεις #JOIN και θα βρεις τις πιο ψαγμένες γευστικές προτάσεις όπως φρεσκοστυμμένους χυμούς, λαχταριστά smoothies, σαλάτες, sandwich και εξαιρετικής ποιότητας καφέ.

Juicer’s Tasks

Οι juicers είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία όλων των προϊόντων που προσφέρονται καθημερινά στα JOIN juice bars όπως φρέσκοι χυμοί, smoothies, snacks, sandwich, σαλάτες, καφές κ.α.

Απαιτούμενα προσόντα

Οι Juicers μας πρέπει να έχουν ευχάριστη και ενθουσιώδης προσωπικότητα, να τους χαρακτηρίζει η ευγένεια και το πάθος για την εξυπηρέτηση του πελάτη και να έχουν ομαδικό πνεύμα. Ακόμη πρέπει να γνωρίζουν Αγγλικά και να έχουν άδεια εργασίας υγειονομικού ενδιαφέροντος. (πληροφορίες στο link)

Προσφέρονται

Και τι θα βρεις στα JOIN juice bars; Ένα ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών με πλήρη ασφάλιση, εξαιρετικές συνθήκες εργασίας και φιλική ατμόσφαιρα. Θα συναντήσεις ευκαιρίες ανέλιξης σε ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο και δυναμικό περιβάλλον εργασίας.

Κάθε νέο μέλος της ομάδας παρακολουθεί το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα που του παρέχει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει για τα προϊόντα μας, βασικούς κανόνες επικοινωνίας και εξυπηρέτησης πελατών, καθώς και τη φιλοσοφία των JOIN juice bars.

Στείλε το βιογραφικό σου hr.skg@joinjuicebars.gr

 

*Το ανώτερο όριο ηλικίας των υποψηφίων είναι 30 ετών.

*Το βιογραφικό θα πρέπει να συνοδεύεται από προσωπική φωτογραφία.

JOIN juice bars
Στύβουμε καθημερινά το μυαλό μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες και νέα που αφορούν την διατροφή σας και τον τρόπο ζωής!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *