5 smoothies για ενέργεια και γεύση - JOIN juice bars
5 smoothies για ενέργεια και γεύση
Αν ψάχνεις το τέλειο δυναμωτικό boost με λίγες θερμίδες, απίθανη γεύση και πολλές βιταμίνες τότε τα smoothies είναι η ιδανική επιλογή!

Το 1930 το blender έφερε επανάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες με τις δυνατότητές του. Μαζί με αυτήν την εφεύρεση ήρθαν και τα πρωτοποριακά smoothies, τα οποία, μέχρι και σήμερα, παραμένουν ιδιαίτερα αγαπητά  για όλες τις ηλικίες!

Τα smoothies μπορείς να τα απολαύσεις όλη την ημέρα για να τονώσεις τον οργανισμό και τον μεταβολισμό σου και να αντικαταστήσεις το δεκατιανό ή το απογευματινό σου. Τα smoothies είναι γεμάτα από θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες που σε φορτώνουν με ενέργεια!

Στην αναζήτηση για το πιο λαχταριστό και θρεπτικό smoothie θα βρεις τα #JOIN juice bars, το πιο fresh στέκι που σερβίρει smoothies με φρέσκα φρούτα και superfoods, μέλι, σοκολάτα υγείας, γάλα και πάγο. Εμείς προτείνουμε πέντε διαφορετικές προτάσεις που αγαπάμε ιδιαίτερα.

WOLFIE

Από τις νέες προσθήκες μας είναι το WOLFIE με γάλα καρύδας, ανανά, μπανάνα, φράουλα, σοκολάτα υγείας και maca.

GYMMY

Ο τέλειος σύντροφος για το Gym είναι το smoothie GYMMY. Γάλα σόγιας, πρωτεΐνη Whey, αβοκάντο, ταχίνι ολικής, μέλι, κόκκοι κακάο και chia συνθέτουν ένα δυναμίτη ενέργειας.

GOODMAN

Το smoothie GOODMAN παντρεύει το γάλα σόγιας και το γιαούρτι με τα ζουμερά berries, ανανά, goji berries και υψηλής ποιότητας Organic Matcha Maiden.

RAMBO

Βάλε κόκκινη κορδέλα στα μαλλιά και ετοιμάσου για RAMBO με γάλα αμυγδάλου, πρωτεΐνη Whey, αχλάδι, σπανάκι, Organic Matcha Maiden και γύρη.

BORA BORA

Αν ονειρεύεσαι εξωτικά μέρη τότε σου προτείνουμε το smoothie BORA BORA. Ένα exotic mix από γάλα καρύδας, μάνγκο, berries, passion fruit και goji berries.

 

JOIN juice bars
Στύβουμε καθημερινά το μυαλό μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες και νέα που αφορούν την διατροφή σας και τον τρόπο ζωής!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *