Το νέο JOIN menu θα σε αφήσει με το στόμα… γεμάτο! - JOIN juice bars
Το νέο JOIN menu θα σε αφήσει με το στόμα… γεμάτο!
Σου αρέσει να ανακαλύπτεις καινούργια διατροφικά trend και νέες γεύσεις; Τότε είσαι στο σωστό μέρος!

Στα JOIN juice bars μας αρέσει η ανανέωση. Ειδικά όταν αυτή η ανανέωση είναι απολαυστική, νόστιμη και πολύ θρεπτική. Έτσι αποφασίσαμε να φρεσκάρουμε τον κατάλογό μας και να προσθέσουμε νέες γεύσεις που είναι the latest food trends, μπορείς να τις δοκιμάσεις όλες τις ώρες, έχουν ξεχωριστά υλικά και φυσικά είναι νόστιμες!

Σου έχουμε ήδη παρουσιάσει τα Energy Bowls, το πιο αγαπημένο light γεύμα με φρούτα, superfoods και δημητριακά, που θα βρεις μόνο στα JOIN. Αυτή τη φορά θα σου δείξουμε μερικές ακόμη επιλογές από το ανανεωμένο μας μενού. Πάρε πιρούνι, χαρτί και την όρεξη σου.

 

WOLFIE

Ένα λαχταριστό και σοκολατένιο smoothie με γάλα καρύδας, ανανά, μπανάνα, φράουλα, σοκολάτα υγείας  και maca.

 

GYMMY

Ένα blend από θρεπτικά συστατικά όπως γάλα σόγιας, πρωτεΐνη Whey, αβοκάντο, ταχίνι ολικής, μέλι, κόκκους κακάο και Chia, που θα σε χορτάσει και θα σου δώσει όλη την απαραίτητη ενέργεια.

 

MAN U

Μανούρι, ντομάτα, ελιές, θυμάρι και μους αβοκάντο συνθέτουν ένα πεντανόστιμο freshly made sandwich που θα γίνει το αγαπημένο σου light γεύμα.

 

CHICKEN QUINOA

Η γευστική σαλάτα CHICKEN QUINOA περιέχει τη θρεπτική κινόα που είναι πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, κοτόπουλο, κολοκυθάκι και καρότο. Extra yummy!

 

VEGAN

Αν βρίσκεσαι σε περίοδο detoxing αλλά και για τους Vegan προτείνουμε αυτήν η σαλάτα με τρίχρωμη κινόα, cranberries, αβοκάντο και φακές είναι ιδανική!

 

Δείτε όλο μας το μενού εδώ!

JOIN juice bars
Στύβουμε καθημερινά το μυαλό μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες και νέα που αφορούν την διατροφή σας και τον τρόπο ζωής!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *