Juice Bars: Το παγκόσμιο trend is here to stay! - JOIN juice bars
Juice Bars: Το παγκόσμιο trend is here to stay!
Το healthy lifestyle αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς τα τελευταία χρόνια και τα juice bars είναι το νέο στέκι για όσους θέλουν να απολαύσουν delicious ροφήματα!

 

Το ήξερες ότι πρέπει να καταναλώνουμε τουλάχιστον πέντε μερίδες φρούτα και λαχανικά την ημέρα; Φυσικά και το ξέρεις! Αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι ότι αλλάζοντας τις διατροφικές σου συνήθειες θα βιώσεις το καταπληκτικό συναίσθημα που συνοδεύει ένα lifestyle γεμάτο από χρώμα, βιταμίνες και φυτικές ίνες!

Σε αυτή την διατροφική “στροφή” συμβάλουν και τα juice bars! Ένα παγκόσμιο trend που συνδυάζει τους φρέσκους χυμούς μαζί με σαλάτες, smoothies αλλά και καφέ για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες όλων των θαμώνων!

Και μην ξεχνάς ότι οι χυμοί και τα smoothies αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας του γυμναστηρίου. Περιέχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και βοηθούν στην αποκατάσταση του οργανισμού μετά από τα gym sessions! Και όσοι ασχολούνται συστηματικά με τη γυμναστική  – από yoga μέχρι CrossFit – είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης σχετικά με τη υγιεινή διατροφή. Θέλουν το καλύτερο και το θέλουν… σήμερα! 

Η συνεχής ενημέρωση του κοινού για τα καινούρια διατροφικά trends, οι έρευνες που αποδεικνύουν τα οφέλη μιας διατροφής γεμάτης από φρούτα και λαχανικά αλλά και  οι απίστευτοι συνδυασμοί σε χυμούς και smoothies συμβάλλουν στην κατάταξη των juice bars ως ένα trend που θα παραμείνει στην καθημερινότητά μας για πολύ καιρό ακόμη! 

Τέλος τα juice bars αποτελούν με τη σειρά τους ένα hub θετικής ενέργειας και φρεσκάδας μέσα στις πόλεις, που σίγουρα χρειάζονται πολλές δόσεις φρεσκάδας και χρωμάτων. Είναι spots όπου μπορείς να βάλεις στη διατροφή σου τα φρούτα και τα λαχανικά με τον πιο εύκολο τρόπο και απευθύνεται σε όλους! 

Final Thoughts

Τα juice bars δεν είναι ένα εφήμερο trend! Είναι τρόπος ζωής και ήρθαν για να μείνουν και να βάλουν στην καθημερινότητά σου ότι καλύτερο έχουν να προσφέρουν τα φρούτα και τα λαχανικά. 

JOIN juice bars
Στύβουμε καθημερινά το μυαλό μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες και νέα που αφορούν την διατροφή σας και τον τρόπο ζωής!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *