Ο θεμέλιος λίθος του ευ ζειν - JOIN juice bars
Ο θεμέλιος λίθος του ευ ζειν
Ένας σπουδαίος συντελεστής ομορφιάς, μακροζωίας και ποιότητας ζωής.

Η διατροφή μάς καθορίζει ως προσωπικότητες. Είμαστε αυτό που τρώμε. Μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή αποτελεί το θεμέλιο λίθο του ευ ζειν, καθώς ανορθώνει το σύστημα ευεξίας, πνευματικής διαύγειας και θετικής ψυχολογίας. Επιλέγοντας μία ποικιλόμορφη διατροφή, πλούσιας θρεπτικής αξίας, κάνουμε το μεγάλο βήμα προς έναν ευτυχισμένο και υγιεινό τρόπο ζωής, που μας προσφέρει πληρότητα, ικανοποίηση και έχει τη δύναμη να αλλάξει ακόμη και τη διάθεσή μας. Όπως δίδασκε και ο Ιπποκράτης “το φάρμακό σου, η τροφή σου”.

Η υγιεινή διατροφή δεν είναι δίαιτα. Είναι φιλοσοφία. Είναι τρόπος ζωής! Δεν έχει ημερομηνία λήξης, την ακολουθούμε εσαΰ, γιατί αγαπάμε τον εαυτό μας, τον κόσμο γύρω μας και καρπωνόμαστε τα μακροχρόνια αποτελέσματά της στην εμφάνισή μας, τα συναισθήματα, τις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους. Όλα ξεκινούν από το γεγονός ότι μας κάνει να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας.

Γιατί:

  • Μας βοηθάει να αποκτήσουμε και να διατηρήσουμε ένα υγιές, φυσιολογικό βάρος.
  • Χτίζει ένα δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα, προστατεύοντάς μας από ασθένειες και κρυολογήματα.
  • Επιμηκύνει τη νεανική μας εμφάνιση, καθώς αποτελεί την κορυφαία αντιγηραντική μέθοδο.
  • Ενισχύει την απόδοσή μας στην εργασία και σε κάθε δραστηριότητα, χαρίζοντάς μας ενέργεια, αυτοσυγκέντρωση, ευκολία διαχείρισης του άγχους.
  • Μας βοηθάει να σκεπτόμαστε πιο σωστά (Νοῦς ὑγιής). Γι’ αυτό βελτιώνει τις σχέσεις μας σε προσωπική και επαγγελματική βάση, τη διεκδικητικότητά μας, τις επιλογές μας και κατ’ επέκταση τα επίπεδα ευτυχίας και επιτυχίας.
  • Χαρίζει αντοχή και δύναμη (ἐν σώματι ὑγιεῖ). Μας κάνει πιο δραστήριους και ενεργούς, μας ωθεί να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας.

Η υγεία ξεκινάει από μέσα μας. Όταν ο οργανισμός τρέφεται σωστά, τότε το σώμα λειτουργεί σωστά και το μυαλό σκέφτεται σωστά. Η διατροφή μας είμαστε εμείς οι ίδιοι. Διαμορφώνει την ψυχοσύνθεσή μας, τον εσωτερικό μας κόσμο, τον οποίο κατ’ επέκταση αποτυπώνει στην εξωτερική μας εμφάνιση. Η υγιεινή διατροφή αποτελεί έναν σπουδαίο συντελεστή ομορφιάς, μακροζωίας και ποιότητας ζωής. Εσύ μπορείς απλώς να τη βάλεις στη ζωή σου!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *