Νιώσε τη διαφορά - JOIN juice bars
Νιώσε τη διαφορά
Βάλε χρώμα στη διατροφή σου, δώσε χρώμα στη ζωή σου!

Αν θέλεις ενέργεια, ευεξία και καλή φυσική κατάσταση, βάλε στις καθημερινές σου συνήθειες τις απαραίτητες δόσεις φρούτων και λαχανικών και νιώσε τη διαφορά στο σώμα σου και πάνω από όλα στη διάθεσή σου!

Τα φρούτα και τα λαχανικά, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά τους σε νερό, συντελούν στη σωστή ενυδάτωση του σώματος. Αποτελούν τη σημαντικότερη πηγή βιταμινών, αντιοξειδωτικών και θρεπτικών συστατικών, όπως, υδατάνθρακες, ιχνοστοιχεία και φυτοχημικές  ουσίες, συμβάλλοντας δραστικά στην προστασία του οργανισμού και των βασικών οργάνων από νόσους και στη διατήρηση της υγείας σε άριστη κατάσταση. Βοηθούν στην ισορροπία του βάρους μας και στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών, ενώ η αντιοξειδωτική τους δράση προστατεύει τον οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης και τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Παράλληλα, αποτελούν σπουδαίους συμμάχους του πεπτικού και σκελετικού συστήματος, διατηρούν τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης και εξομαλύνουν τη λειτουργία του εντέρου, λόγω της αυξημένης ποσότητας φυτικών ινών που περιέχουν. Πρόκειται ουσιαστικά για τον απόλυτο συνεργατικό συντονισμό όλων αυτών των πολύτιμων στοιχείων, που διασφαλίζει την άψογη λειτουργία του οργανισμού και του χαρίζει την ενέργεια που χρειάζεται.

Στα πλαίσια μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής ενδείκνυται να καταναλώνουμε τουλάχιστον πέντε μερίδες φρούτων και λαχανικών την ημέρα. Συνοδεύοντας το κάθε κύριο γεύμα με μία πολύχρωμη σαλάτα και καταναλώνοντας στο ενδιάμεσο των γευμάτων 1-2 διαφορετικά φρούτα καθημερινά, ο στόχος επιτεύχθηκε. Αν πάλι δεν είσαι φανατικός φαν των φρούτων, οι φρεσκοστιμμένοι χυμοί και τα smoothies είναι δύο εναλλακτικοί τρόποι να τα αγαπήσεις και να τα εντάξεις στην καθημερινότητά σου.

Πειραματίσου με τις γεύσεις, δοκίμασε τους πιο πολύχρωμους συνδυασμούς και χάρισε στον οργανισμό σου ένα δυναμικό boost για ενέργεια στο maximum. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σου το ανταποδώσει με τον καλύτερο τρόπο!   

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *