Στις 25 Απριλίου η Θεσσαλονίκη γεμίζει χυμούς | #3xroniajoin - JOIN juice bars
Στις 25 Απριλίου η Θεσσαλονίκη γεμίζει χυμούς | #3xroniajoin
Τα ευχάριστα νέα πρέπει να τα μοιραζόμαστε. Την Τρίτη 25 Απριλίου γινόμαστε 3 ετών και το γιορτάζουμε μαζί σας!

Φέτος κλείνουμε 3 χρόνια από την ημέρα που ξεκινήσαμε να προσφέρουμε στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης ισχυρές δόσεις βιταμινών, ενέργειας και άφθονη θετική διάθεση.

3 χρόνια γεμάτα χαμόγελα, 3 χρόνια με πολύχρωμους χυμούς, 3 χρόνια θετική διάθεση, 3 χρόνια γευστικά smoothies, 3 χρόνια φρεσκάδα, 3 χρόνια ένας νέος τρόπος ζωής, 3 χρόνια JOIN juice bars!

Την Τρίτη από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα τα JOIN juice bars στην Π.Π.Γερμανού 10 και Λεωφόρο Νίκης 73 θα προσφέρουν σε όλους εσάς εντελώς δωρεάν τον χυμό που θα επιλέξετε από τον κατάλογο μας. Σας ενημερώνουμε ότι δεν συμπεριλαμβάνονται οι “Your own juice” διότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος για την υλοποίησή τους και εκείνη την ημέρα θέλουμε να προσφέρουμε χυμούς σε όσους περισσότερους μπορούμε. 

Τα μουσικά vibes θα είναι ξεχωριστά διότι θα στηθούν dj booth και τις μουσικές επιλογές θα αναλάβουν από τις 12:00 ως τις 22:00 το βράδυ οι Jiles John, Stelio Gala, Le Croque και Chris Ex ενώ θα υπάρχει live streaming από τα official Facebook & Instagram channels μας. 

Και κάπου εδώ έρχεται το καλύτερο! Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα τρέχει ένας super διαγωνισμός που θα δώσει την δυνατότητα σε 10 τυχερούς να κερδίσουν τον χυμό τους για ένα μήνα. Κάθε μέρα και ένας χυμός για 10 joiners! Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι μόλις παραλάβετε τον χυμό σας, να βγείτε μια φωτογραφία με τον χυμό (selfie κατά προτίμηση) και να την ανεβάσετε στο προφίλ σας στο Facebook ή Instagram με μια ευχή για το JOIN και το hashtag #3xroniajoin. Μην ξεχάσετε το #3xroniajoin!!! Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 26 Απριλίου.

Στις  τα JOIN juice bars έχουν γενέθλια και η Θεσσαλονίκη πλημμυρίζει με ενέργεια, βιταμίνες και πολύχρωμους χυμούς.

Σας περιμένουμε την Τρίτη 25 Απριλίου μαζί με γνωστούς και φίλους για να μοιραστούμε την χαρά μας και να κάνουμε ακόμα περισσότερους joiners! Ελάτε να πλημμυρίσουμε τη Θεσσαλονίκη με πολύχρωμους χυμούς! 

Πίνουμε χυμούς και γιορτάζουμε #3XRONIAJOIN!

JOIN juice bars
Στύβουμε καθημερινά το μυαλό μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες και νέα που αφορούν την διατροφή σας και τον τρόπο ζωής!
  • Νικος Παπαδοπουλος Απάντηση 3 Φεβρουαρίου, 2021 at 12:30 πμ

    Γεια σας.Ειμαι 25 χρονων,εχω απο τα 18 προϋπηρεσια σε ξενοδοχειο 4* και ασταματητα σε καφε μπαρ στην παραγωγη.Λογω οτι αυτη τη στιγμη εργαζομαι κ πανω στο πτυχιο μου ως μηχανολογος,ειμαι διαθεσιμος μονο Σαββατοκυριακα.Σας ενδιαφερει κατι τετοιο ωστε να επισυναψω το βιογραφικο μου;

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *